Annons

Man brottades ner av gran­nar

Knis­lin­ge På tis­dags­ef­ter­mid­dagen in­träffade en in­ci­dent i Knis­lin­ge.
Östra Göinge • Publicerad 12 september 2018 • Uppdaterad 25 november 2021

På tis­dags­ef­ter­mid­dagen in­träffade en in­ci­dent i Knis­lin­ge. En man i 50-årsåldern be­fann sig i sin bo­stad när det plöts­ligt knackade på dörren. Utan­för stod en an­nan man, i 30-årsåldern, som var okänd för mannen som lik­väl öppnade dörren.

Be­sö­ka­ren började då prata om att han ville ha en viss sak, po­lisen vill inte spe­ci­fi­cera ex­akt vad, vil­ket mannen som bor i bo­staden inte visste vad det handlade om.

Annons

Plöts­ligt upp­stod hand­ge­mäng i sam­band med att mannen i 50-årsåldern för­sökte få den andre att lämna bo­staden. I sam­band med det utdelade mannen i 30-årsåldern nå­got slag och hotade även den andre ver­balt.

Där­ef­ter ska dörr­knac­ka­ren blivit ned­brottad utan­för bo­staden dit gran­nar an­slöt och hjälpte mannen i 50-årsåldern att hålla fast den okände be­sö­ka­ren tills po­lisen kom till platsen.

Mannen i 30-årsåldern är nu an­mäld för ofredande, miss­han­del och ola­ga hot. En­ligt po­lis­an­mä­lan ska han ha upp­trätt ”för­vir­rat och på­ver­kat” när de an­kom till platsen i Knis­lin­ge.

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons