Annons

Bägge bröderna tillbaka i Osby

Sport • Publicerad 22 september 2018 • Uppdaterad 15 december 2021
Viktig påskrift: Lagkaptenen Benjamin Persson fortsätter i IFK Osby.       Foto: Stefan Sandström
Viktig påskrift: Lagkaptenen Benjamin Persson fortsätter i IFK Osby. Foto: Stefan Sandström

– Det verkar så, Benjamin har tränat i veckan efter sin skada och det är väl 95 procents chans att han startar, säger Mattias Nilsson.

Dessutom är Vilgot Clauss och Otto Nilsson spelklara medan Osby istället får klara sig utan Albin Ekström (11 mål den här säsongen) och David Berg.

Annons

– Klart att det är ett avbräck att Ekström inte kan spela för jobbet men Otto Nilsson, som gjorde mål senast han spelade, är ju å andra sidan tillbaka, funderar Osbytränaren.

I juni vann IFK Osby vårmatchen på Vägga i Karlshamn med hela 5–2 men ändå är det Blekingelaget som är åtta poäng före i tabellen.

– Tyckte att vi var lite bättre än Karlshamn då och vinner vi den här matchen så skall vi ha goda möjligheter att kämpa om kontraktet in i det sista, tycker Mattias Nilsson.

– Samtidigt är jag nästan säker på att det blir en jämn match.

Osbys senaste var ju den märkliga bortamatchen mot serieledarna Växjö United vilken sensationellt slutade 6–6.

– Den betydde mycket för oss moraliskt och vi tar med oss slutdelen av den matchen till det här mötet med IFK Karlshamn, säger Osbytränaren.

Tomas Gustavsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons