När testbilden blir bäst

Bilden är tagen precis innan jul 2014, den grymma modellen går i nionde klass och var uppklädd med anledning av julavslutningen i skolan.

Jag tog ganska många olika bilder och många blev bra, men den här är min favorit. Det är en av de första i serien och jag tog en snabb bild bara för att kontrollera inställningarna på kameran. Och på kvällen vid datorn så får jag syn på resultatet. Testbilden är klart bäst – den har så mycket: hennes blick, pose och närvaro.

Nikon D200, Nikkor 50 mm.
Nikon D200, Nikkor 50 mm. Klicka för full storlek.

 

  • Maria Skoglund

    Åh vad bra du skriver, hittade hit via en länk från Familjecoachen. Min snart fyraåring blir ledsen och illa berörd när hon bevittnar sånt här och jag tycker det är svårt att veta hur jag ska bemöta det.