PS

glasverandanTitta in här då och då!

Tala gärna om vilka ni är och vad ni förväntar er av läsecirkeln.

Eftersom alla läser olika fort är det bäst att vänta med diskussionen av första delen till söndag 23 för att inte förstöra för någon.

Innan jag tar itu med Arkan Asaad ska jag läsa ut Glasverandan av Ann Cleeves. Kriminalkommissarie Vera Stanhope och engelsk landsbygd i kombination är oemotståndligt! Men det får gå fort! Lånetiden är slut…

DS

 • Hej!
  Ni som kommit så långt att ni ser den här kommentaren har efter mitt strul med lösenorden äntligen kommit in i läsecirkelns innersta! Kul! Jag kommer att vara med i cirkeln i mån av tid, och råkar faktiskt ha läst cirkelns första bok sedan tidigare och ser fram emot diskussionerna om den!

  Lite om mig: 35-årig webbchef på Norra Skåne och Skånskan. Har två små barn och brinner för barnlitteratur. Är det någon som är intresserad av barnböcker så bloggar jag om sådana här:
  http://blogg.skanskan.se/lillabokhyllan

 • Eva Skantze

  Jag har ännu inte läst Amàrs bok. Den ligger och väntar på Bjärnums bibliotek. Vad vore jag utan Staffan på biblioteket!
  Tack, Evy, för den fina redovisningen. Jag har aldrig något emot vad goda böcker handlar om innan jag själv får möjlighet att läsa.
  Nu tröstar jag mig så länge med Sommarboken.
  Eva Skantze

  • Evy Callmer

   jamen, så bra, Eva! Amàrs bok läser du snabbt. imorgon ger vi oss på sista biten

Evy Callmer

Namn: Evy Callmer

Presentation: Jag är bibliotekarie med stort intresse för texter av alla slag; böcker, tidningar, tidskrifter, bokbloggar, bruksanvisningar, innehållsdeklarationer m.m. Helst läser jag med penna i handen och stryker under och kommenterar. (Däremot är hundöron bannlysta i mina böcker!)


Sedan några år tillbaka har jag en egen blogg där jag främst skriver om böcker, författare och en och annan film. Bloggen är min personliga anteckningsbok som jag även inbjuder andra att läsa och gärna kommentera. Här hittar du den.


Fakta om läsecirkeln:

Tidningens läsecirkel är öppen för alla som vill vara med. Cirkeln leds av Evy Callmer, som väljer böcker och initierar diskussionsämnen. Alla är välkomna att diskutera böckerna i kommentarsfältet på bloggens inlägg.


Kategorier