Om tidningen

Norra Skåne är en sexdagars morgontidning – grundad 1899 – med utgivningsort i Hässleholm.

Vi förser dagligen ca 50 000 läsare i 5 kommuner i norra Skåne med rykande färska lokalnyheter. Dessutom levererar vi dygnet runt uppdaterade nyheter på NorraSkåne.se (ca 30.000 unika läsare per vecka).

Norra Skåne är den kompletta tidningen för familjehushållet. Förutom de lokala nyheterna från din kommun bjuder vi på inrikes, utrikes, regionala nyheter, sport, kultur, nöje, opinion, debatt, radio och teve samt förströelseläsning – sex dagar i veckan.

Norra Skåne är en helskånsk tidning. Vi ägs av en ekonomisk förening med drygt 400 andelsägare i spridningsområdet. Vi är i dag det enda lokalt helägda tidningsföretaget i Sydsverige. Vi står våra läsare nära och våra reportrar täcker dagligen följande kommuner: Hässleholm, Osby, Östra Göinge, Perstorp och Kristianstad.

Norra Skåne ingår i en koncern tillsammans med systertidningarna Skånska Dagbladet i Malmö.
Dessutom ingår rotationstryck och arktryckeri samt resebyråverksamhet.

Norra Skåne står på den lilla människans sida gentemot överhet och maktelit. Tidningens symbol är den skånska pantern – ett heraldiskt vapen från vikingatiden – som både representerar vår trygga skånska hemvist och vår beredskap att visa klorna när det behövs.

Dagens fråga

Är årets upplaga av Växjö Sveriges bästa hockeylag genom tiderna?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar

×