Utvisning fällde Klagshamn

– Det var otur för oss att vi fick utvisningen, där hade vi oflyt, då vi var på gång att ta över matchen, men grabbarna skall ha en eloge för en bra kämpainsats, men tyvärr räckte det inte ända fram, sade Stefan Christoffersson, tränare i Klagshamn till Sydsvenskan. Klagshamn dominerade matchen till en början. Men det var Hässleholms back Peter Olsson, som gjorde det första målet efter 18 minuters spel. Hemmalaget lyckades dock inte kvittera förrän i andra halvlek. Nyförvärvet Ken Hansson nickade in 1-1 efter ett inlägg av Björn Larsson. I slutminuten fastställde så Hässleholms Burim Rexhepi resultatet till 1-2. – Vi måste sätta våra chanser, annars går det som i dag, sade Christoffersson till Sydsvenskan.

Torsten Karlson gräver i tidningsarkivet.

Dagens fråga

Har du klimatångest?

Loading ... Loading ...

Veckans ibladningar