GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Essien skadad – borta fem månader

Sport På tisdagen meddelade klubben på sin hemsida att Essien ådrog sig en skada på ett ligament i knät i Ghanas VM-kvalmatch mot Libyen i fredags.
Sport • Publicerad 10 september 2008 • Uppdaterad 14 december 2021
Michael Essien är knäskadad och borta från spel i minst fem månader. Foto: Scanpix
Michael Essien är knäskadad och borta från spel i minst fem månader. Foto: Scanpix

På tisdagen meddelade klubben på sin hemsida att Essien ådrog sig en skada på ett ligament i knät i Ghanas VM-kvalmatch mot Libyen i fredags. – Jag har pratat med Michael och han har en svår skada. Han sade att han blir borta i runt fem till fem och en halv månad. Essien, 25, vann engelska ligan redan sin första säsong – 2005/2006 – i Chelsea.

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.