GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Polisen varnar för tjuvar

Markaryd Under november har det anmälts 35 inbrott i länet.
Publicerad 25 november 2008 • Uppdaterad 24 november 2021

Under november har det anmälts 35 inbrott i länet. Ett snabbt larm till polisen ökar chansen att brottet klaras upp. – Ser man något mystiskt i anslutning till exempelvis ett bostadshus skall man ringa polisen direkt. I olika ärenden kan vi i efterhand få tips från allmänheten som sett mystiska bilar och personer röra sig i bostadsområdena. – Vi vill att allmänheten ringer till polisen, ju snabbare man ringer desto bättre är det, förklarar förundersökningsledare Peter Tagesson vid Kronobergspolisen. Ett ärende med misstänkt pågående inbrott är högprioriterat för polisen och resurser avdelas för uppdraget direkt. Möjligheterna att kunna gripa någon misstänkt ökar markant om Polisen kan få ett snabbt larm om händelsen. Kronobergspolisen har under november fått 35 anmälningar om inbrott eller försök till villainbrott i länet. Flest i Växjö, men det ser ut att bli fler i länets västra del under de senaste dagarna. Bland annat ett på Anders Anderssons väg i Markaryd under natten till tisdagen.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.