Viktor Karlsson i landslaget

Sport 21-åringen går i 84-kilosklassen.
Sport • Publicerad 2 januari 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

21-åringen går i 84-kilosklassen. – Den landslagsplatsen kan nästan betraktas som vakant eftersom Ara Abrahamian nog inte kommer tillbaka, säger Oretränaren Peter Carlson som basar för de blågula i Huskvarna. Från förbundshåll vill man ge de yngre killarna chansen att visa upp sig. Och eftersom Viktor Karlsson slagit en av de andra pretendenterna, Christoffer Ljungbäck, vid ett flertal tillfällen är det Orebrottaren som får ikläda sig den blågula munderingen den här gången. Viktor Karlsson, som ursprungligen kommer från halländska Oskarström, har tidigare brottats för Sverige i juniorlandslagssammanhang.

Marika HöghällSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.