Glimåkra gav bästa KDFF-laget en match

Sport Men Glimåkra, anförda av Annika Jönsson, visade kvaliteter genom att göra match av det hela på ett KDFF som ändå innehöll gott om meriterade spelare som Susanne Moberg, Frida Sjöfors och Johann Rosén.
Sport • Publicerad 4 januari 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Men Glimåkra, anförda av Annika Jönsson, visade kvaliteter genom att göra match av det hela på ett KDFF som ändå innehöll gott om meriterade spelare som Susanne Moberg, Frida Sjöfors och Johann Rosén. På tre minuter reducerade Glimåkras talang Nellie Persson med två mål till 2–4 och när KDFF sedan fick två spelare utvisade nästan samtidigt darrade faktiskt storlaget något. Inte minst sedan Ida Nilsson gjort 3–4 med mindre än två och en halv minut kvar att spela sav matchen. Först 12 sekunder före slutet kunde ändå Frida Sjöfors slå in femman för KDFF som liksom flera gånger tidigare nu har två lag i finalen på tisdag. Notabelt också att KDFF–målet vaktades av nyförvärvet från Hässleholms IF, Sandra Brattenhof.

Tomas Gustavsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.