16-åring dömd för misshandel

Nyheter Händelsen inträffade under skoltid då 16-åringen stötte ihop med en skolkamrat på väg till skolans matsal.
Publicerad 7 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Händelsen inträffade under skoltid då 16-åringen stötte ihop med en skolkamrat på väg till skolans matsal. En ordväxling uppstod och 16-åringen knuffade till skolkamraten först en gång sedan ytterligare en gång när de träffades en stund senare. 16-åringen utdelade då också ett slag i ansiktet på samma skolkamrat. 16-åringen uppgav att anledningen till bråket var att skolkamraten vid ett tidigare tillfälle bråkat med 16-åringens flickvän. Förutom ungdomstjänst åläggs 16-åringen att betala 500 kronor till brottsofferfonden.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.