Äldre man knivskars i Höganäs

Nyheter Polis och ambulans larmades till platsen klockan 22.
Publicerad 7 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Polis och ambulans larmades till platsen klockan 22.05. Mannen hittades på en altan till vårdboendet som ligger på Storgatan i Höganäs. Det var personal på vårdboendet som hittade mannen och slog larm. Mannen ska ha skärskador på bålen, men var vaken när han hittades. Enligt polisen bor mannen troligen inte på vårdboendet. De första uppgifterna sa att mannen blivit utsatt för ett rån, men det kunde sent på onsdagskvällen inte bekräftas av polisen. Mannen fördes med ambulans till Helsingborgs lasarett. - Han var vaken och talbar. Vi ska försöka höra honom senare, men det är ännu för tidigt. Nu ska vi försöka ta reda på om han knivskurits på platsen där han hittades, säger polisens informatör Calle Persson vid 23.15-tiden på onsdagskvällen.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.