Bråk uppgavs vara hundattack

Nyheter Männen kom i bråk på Östra Järnvägsgatan och enligt polisen har 20-åringen slagit sönder en kaffekopp och hotat att skada 60-åringen med skärvorna.
Publicerad 7 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Männen kom i bråk på Östra Järnvägsgatan och enligt polisen har 20-åringen slagit sönder en kaffekopp och hotat att skada 60-åringen med skärvorna. Några allvarliga skador uppstod dock inte, och ingen ambulans behövde kallas in. Enligt polisen fanns 20-åringens rottweiler i närheten, men var inte inblandad i bråket.

Eva Emmelin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.