David Eek lämnar KFF

Sport –Vi har pratat med David om en förlängning av kontraket men han kunde inte lämna besked inom den tidsram vi ville och då förklarade vi för honom att vi måste gå vidare med andra spelare, säger KFF-basen Ronnie Larsson.
Sport • Publicerad 7 januari 2009 • Uppdaterad 15 december 2021
David Eek lämnar KFF. Arkivbild: Patric Berg
David Eek lämnar KFF. Arkivbild: Patric Berg

–Vi har pratat med David om en förlängning av kontraket men han kunde inte lämna besked inom den tidsram vi ville och då förklarade vi för honom att vi måste gå vidare med andra spelare, säger KFF-basen Ronnie Larsson. – Vi hade fyra namn på tänkbara nyförvärv och nu visar det sig att samtliga har bestämt sig för oss. En förklaring som David Eek ställer sig tveksam till: –Att de krävt besked är riktigt, men det var redan i augusti-september och då visste jag inte ens vilken serie det kom att handla om nästa år. Dessutom gick inte mitt kontrakt ut förrän i oktober. Vad händer nu? –Det vet jag faktiskt inte. Situationen är helt ny så jag har inget konkret, forsätter den 26-årige hässleholmaren. Enligt Ronnie Larsson finns det klubbar som visat intresse. –Jag hörde det, men det måste ha varit under tiden som jag var på semester i Thailand. Själv har jag inte tala med någon, påpekar David. Tidigare i höstas tackade du nej till IFK Hässleholm, står det beslutet kvar? –Nu är läget ett annat och jag stänger inga dörrar, svarar David Eek. Klart är dock att David Eek fortsätter med fotboll, frågan är bara i vilken klubbdress. I ungefär samma situation befinner sig Marcus Svensson. KFF-aren, som liksom David Eek, inte förlängt kontraktet. –Marcus har fått samma besked som David Eek, men eftersom vi inte haft kontakt på sistone vet jag inte hur han tänker gå vidare, säger Ronnie Larsson. Ett mera positivt besked lämnar Ronnie Larsson när det gäller Adam Kaarle: – Han är klar nu eftersom vi kommit överens med Asarum, avslöjar KFF-ledaren. Överens är man däremot inte med Mjällby AIF, när det gäller försvarsspelaren Claes Olofsson. –Men det kommer att lösa sig, försäkrar Ronnie Larsson. KFF-basen har även förhoppningar om att locka över Alexander Malmström från Sölvesborg. – Alexander tränar med oss, men i bilden finns ett utländskt alternativ för honom, avslutar KFF-ordföranden. FOTNOT: Helt klara är Fredrik Persson (Nosaby), Fredrik Ahl (BW 90), Adam Kaarle (Asarum), Patrick Nilsson (Öster).

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.