Jämtegrering nyhet i Osby

Nyheter Under våren hoppas kommunens centrala jämställdhetsgrupp komma igång med ett jämtegreringsprojekt på någon av de kommunala arbetsplatserna.
Publicerad 7 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Under våren hoppas kommunens centrala jämställdhetsgrupp komma igång med ett jämtegreringsprojekt på någon av de kommunala arbetsplatserna. Gruppen föreslår också att frågor rörande jämställdhet i fortsättningen alltid ska lyftas fram när det fattas politiska beslut. Ett annan förslag som diskuteras är att styra elevernas sommarprao så att pojkar får pröva kvinnligt dominerade yrken och vice versa.

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.