Annons

Slog sin ettårige pojke

Nyheter I förhören berättar kvinnan att barnen var osams om en leksak, och genom att slå den ettårige pojken hoppades hon få stopp på bråket.
Publicerad 8 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

I förhören berättar kvinnan att barnen var osams om en leksak, och genom att slå den ettårige pojken hoppades hon få stopp på bråket. – Pojken skrek mycket och hela tiden. Jag slog honom över ansiktet två gånger med öppen hand, säger kvinnan. Hon säger att hon är van från sitt hemland vid att vuxna slår barn. Att det är förbjudet i Sverige kände hon inte till. – Slagen var inte så hårda, hävdar kvinnan. Hennes make säger att han såg märken på sonens ansikte och hals efter misshandeln. – Jag hade varit ute en stund. När jag kom in såg jag att pojken var ledsen och röd i ansiktet, berättar maken.

Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons