39-åring kvar i häkte

Hässleholm Mannen, som nekar till anklagelserna, har enligt åklagaren – på olika sätt – misshandlat och kränkt en kvinna som han har en nära relation med.
Hässleholm • Publicerad 9 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Mannen, som nekar till anklagelserna, har enligt åklagaren – på olika sätt – misshandlat och kränkt en kvinna som han har en nära relation med. De närmare omständigheterna är dock inte kända, eftersom häktningsförhandlingen hölls bakom stängda dörrar. Men gärningarna ska ha ägt rum i Bjärnum och Vittsjö under perioden juli-december 2008. 39-åringen greps och anhölls på juldagen. Mannen har tills vidare motsatt sig att genomgå en liten sinnesundersökning. Därför kommer ett så kallat paragraf sju-intyg, som beskriver 39-åringens psykiska hälsa, att inhämtas först i samband med rättegången. Åtal ska väckas den 16 januari.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.