Bra insats trots storförlust

Sport I mittperioden gjorde gästerna 5–1 på HIF och säkrade därmed segern.
Sport • Publicerad 9 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

I mittperioden gjorde gästerna 5–1 på HIF och säkrade därmed segern. Men i både första och tredje perioden var det jämt både spel- och chansmässigt. – Så många chanser som vi skapar idag har vi inte skapat i någon match på hela säsongen, säger HIF-tränaren. Han hade mycket positivt att ta med sig till kommande drabbningar. – Man vill ju alltid vinna, men realistiskt vågade vi väl inte hoppas på poäng idag. Men spelar vi så här mot lagen som ligger nära oss i tabellen ser det riktigt ljust ut. I ett HIF där alla skötte sig bra får Elin Ohm ett extra plus.

Peter PaulssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.