Henrik Larsson fortsätter i FC Helsingborg

Sport - Vi har i samråd med Henke bestämt att han fortsätter med innebandyn tills han bestämmer sig för något annat.
Sport • Publicerad 9 januari 2009 • Uppdaterad 13 december 2021
Henrik Larsson fortsätter spela med FC Helsingborg. Foto: Scanpix/Arkiv
Henrik Larsson fortsätter spela med FC Helsingborg. Foto: Scanpix/Arkiv

- Vi har i samråd med Henke bestämt att han fortsätter med innebandyn tills han bestämmer sig för något annat. Fotbollen står fortfarande först i kön men fram tills han tagit något beslut där så kör han innebandy, säger FCH:s ordförande Krister Azelius till eurosport.se. Henrik Larsson kan vara aktuell för comeback redan mot Dalen på söndag. - Jag ser Henke som en bonus. Han är tydlig och ärlig med hur mycket han kan vara med och sedan är det upp till mig att använda honom. Så bara han presterar så är han tillgänglig för match, även fast han kommer köra vecka för vecka. Det är en extraspelare som tillför massor, säger Tränaren Mikarl Karlberg till eurosport.se. Henrik Larsson tackade sent på torsdagen nej till fotbollslandslagets turné i USA i slutet av januari. En anledning kan vara att FC Helsingborg krävde en längre överenskommelse än bara den enda match som återstår innan Lars Lagerbäck och Roland Andersson kallar sina spelare till landslagslägret. Henrik Larsson har fram till den 5 mars innan han måste bestämma sig för om det blir en framtid i Helsingborgs IF.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.