Kort text om cup i orientering

Sport 165 löpare har då sprungit 1 600 km under totalt cirka 300 timmar.
Sport • Publicerad 9 januari 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

165 löpare har då sprungit 1 600 km under totalt cirka 300 timmar. Flest deltagare hittills mötte upp på annandag jul. Då kom 110 orienterare. De närmaste söndagarna avgörs Vintercupen på följande platser: 11 januari: Yngsjö-Gropahålet. 18 januari: Horna Fure. 25 januari: Sporrakulla vid Sibbhult. Största klubben i regionen, OK Pan-Kristianstad, har fyllt 70 år. Föreningen firar med stor baluns på Åhus Strand den 17 januari. Pan står som vanligt för svenska årspremiären i orientering, med tre tävlingar i månadsskiftet februari-mars. Under Vasaloppshelgen...

Bertil Nilsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.