Markus Svensson lämnar KFF

Sport Dessutom bestämde sig Claes Olofsson för Kristianstads FF istället för moderklubben när han tog beslut att lämna Mjällby.
Sport • Publicerad 10 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Dessutom bestämde sig Claes Olofsson för Kristianstads FF istället för moderklubben när han tog beslut att lämna Mjällby. Men nu är Tommy Lindgren och hans kumpaner i Nosaby på väg att fylla luckorna. I dagarna har man kommit överens med David Mårtensson (duktig mittback från KFF) och så hoppas man fortfarande på Peter Martinsson från Sölvesborg. – Där har vi ett plus eftersom jag vet att Peter gillar vår nye tränare Marek Skurczynski, säger Tommy Lindgren. Sedan ryktas det även att KFF:s Markus Svensson är på väg till division tre-klubben. – Det stämmer, intresset är ömsesidigt och vi skall träffa Markus. Väljer han oss ser det riktigt bra ut, konstaterar Tommy Lindgren.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.