Asien slog Europa

Sport Två segrar hade räckt för Asien i söndagens åtta singlar i Bangkok.
Sport • Publicerad 11 januari 2009 • Uppdaterad 14 december 2021
besegrade Europa i Royal Trophy. Foto: Sakchai Lalit/AP Photo/Scanpix
besegrade Europa i Royal Trophy. Foto: Sakchai Lalit/AP Photo/Scanpix

Två segrar hade räckt för Asien i söndagens åtta singlar i Bangkok. Det blev tre och en oavgjord. Johan Edfors, den andre svensken i tävlingen, vann sin match mot sydkoreanen S K Ho med klara 5/4. Förlusten var ett bakslag för José Maria Olazabal, spanjoren som ses som ett framtida kaptensnamn för Ryder cup.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.