Två dödsoffer i Dakarrallyt

Sport Enligt polisuppgifter var det en bil som transporterade däck för bilar i Dakarrallyt som av okänd anledning kom över på fel sida av vägen och frontalkrockade med en personbil.
Sport • Publicerad 11 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Enligt polisuppgifter var det en bil som transporterade däck för bilar i Dakarrallyt som av okänd anledning kom över på fel sida av vägen och frontalkrockade med en personbil. De två peruaner som befann sig i personbilen avled, medan föraren av den andra bilen häktats under utredningen. Det olycksdrabbade Dakarrallyt flyttade i år till Sydamerika på grund av rädsla för terroristattacker i Afrika. Fredagens etapp tog rallyt från Argentina till Chile. Rallyt har i år skördat ett tidigare dödsoffer, den franske motorcyklisten Pascal Terry.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.