43-åring dömd för hemfridsbrott

Hässleholm Under rättegången berättade paret att den 43-årige Bjärnumsbon, som de är bekant med sedan tidigare, gång efter annan trakasserat dem på olika sätt.
Hässleholm • Publicerad 12 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Under rättegången berättade paret att den 43-årige Bjärnumsbon, som de är bekant med sedan tidigare, gång efter annan trakasserat dem på olika sätt. En dag i höstas gick 43-åringen ner i parets källare och lade sig för att sova. Familjen ringde då efter polisen som kom och avvisade mannen. Men redan nästa dag var han tillbaka igen. Han bankade då så hårt på en fönsterruta till parets bostad att rutan gick sönder. – Ofta kom han på dagtid och många gånger var han rejält berusad, till sist blev situationen ohållbar, säger fastighetsägaren.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.