Fyra nomineringar till Hässleholm

Sport De nominerade är Eva Jönsson, Vittsjö GIK friidrott och Mie Levin, HIF Klinten (båda i kategorin årets förnyare) samt Christofer Svensson, Brönnestads skytteförening (årets junior).
Sport • Publicerad 12 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

De nominerade är Eva Jönsson, Vittsjö GIK friidrott och Mie Levin, HIF Klinten (båda i kategorin årets förnyare) samt Christofer Svensson, Brönnestads skytteförening (årets junior). Därutöver är Hässleholm en av finalisterna som årets idrottskommun. Galan går av stapeln i Lunds nya arena fredagen den 6 februari. NORRA SKÅNE

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.