Renovera Kyrkskolan

Opinion Vi är två killar som har gått i Kyrkskolan och vi tycker den gamla skrotiga skolan borde renoveras.
Opinion • Publicerad 12 januari 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Vi är två killar som har gått i Kyrkskolan och vi tycker den gamla skrotiga skolan borde renoveras. Typ innan, när vi gick där, fick man bara vara på datorn i biblioteket, och om man skrev eller läste så blev vi utslängda av bibliotekarien. Även om man tog det lugnt och bara läste. Sen sa han aldrig – gå ut nu, utan han bara drog en i armen och slängde ut en om man läste eller skrev i biblioteket. Vi vet inte vad ni tycker, men i ett bibliotek ska man läsa och skriva och inte bara vara på datorn. Sen fanns det en massa andra dåliga saker. Till exempel skicket på skolan. Man tror den ska rasa vilken sekund som helst. Och vi tycker att de måste renovera skolan.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.