Dagsböter för misshandel på Siesta

Hässleholm Han måste också betala 6 500 kronor i skadestånd till 20-åringen som bland annat fick en framtand inslagen.
Hässleholm • Publicerad 13 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Han måste också betala 6 500 kronor i skadestånd till 20-åringen som bland annat fick en framtand inslagen. Det var under en konsert som 20-åringen blev knuffad av en i publiken som stod och hoppade i takt med musiken framme vid scenen. I samband med knuffen tappade han balansen och trillade in i 21-åringen, som då svarade med att vända sig om och slå 20-åringen i ansiktet med knuten näve. Slaget som träffade målsäganden över läppen tryckte till hans tand som vred sig 45 grader. Efter misshandeln fick 20-åringen hjälp av sjukvårdare och dagen efter händelsen uppsökte han tandläkare.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.