En till sjukhus efter olycka

Hässleholm Olyckan inträffade strax efter McDonalds på väg 21 och räddningstjänsten larmades till platsen vid 13-tiden.
Hässleholm • Publicerad 13 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Olyckan inträffade strax efter McDonalds på väg 21 och räddningstjänsten larmades till platsen vid 13-tiden. Enligt uppgift från SOS inträffade olyckan då bilisten väjde för ett djur. Föraren fördes till sjukhuset i Kristianstad. Det är oklart med hur allvarliga skador. Enligt vägverket var det under räddningsarbetet problem med framkomligheten på platsen.

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.