Slog ner 18-åring i Vä

Nyheter – De kom fram och började tetas med mig.
Publicerad 14 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

– De kom fram och började tetas med mig. De tog min mössa och kastade iväg den och höll fast i jackans armare. Jag tyckte först det var skoj, men när de inte slutade tyckte jag inte att det var roligt längre, säger målsäganden. Gärningsmännen började misshandla 18-åringen, och slog honom i ansiktet så att han föll omkull varpå de sparkade honom i huvudet. Därefter lämnade de platsen i en väntande bil. Båda 20-åringarna var berusade. En av dem erkänner gärningen, medan den andre mannen förnekar brott. – Hela händelsen är glyttig, tycker mannen.

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.