Tidigare datum med Soundtrack of our lives

Kultur och Nöje Det blir alltså den 13 februari istället för den 13 mars som Soundtrack of our lives spelar på Kulturbolaget i Malmö.
Publicerad 14 januari 2009 • Uppdaterad 13 december 2021
Sångaren Ebbot Lundberg i Soundtrack of our lives. Foto: Leif R Jansson/Scanpix
Sångaren Ebbot Lundberg i Soundtrack of our lives. Foto: Leif R Jansson/Scanpix

Det blir alltså den 13 februari istället för den 13 mars som Soundtrack of our lives spelar på Kulturbolaget i Malmö. Redan köpta biljetter gäller till det nya datumet. Har du löst biljett men kan inte gå nu? Ingen fara. Biljetterna löses in fram till och med den 10 februari hos uthämtningsstället.

Maria ZandihnSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.