Vinn boken om hunden Rund

Personligt Den här veckans tävlingsfråga handlar om våren.
Personligt • Publicerad 14 januari 2009 • Uppdaterad 14 december 2021

Den här veckans tävlingsfråga handlar om våren. I vinstpotten ligger boken Hunden Rund och känslostormen. Hunden Rund får uppleva alla möjliga slags känslor under en promenad. För att ha chans att vinna ska du veta svaret på följande fråga: En av de första vårblommorna är en liten vit blomma. Den kan dyka upp i rabatterna redan i januari då det fortfarande är risk för snö. Vad heter den? 1. Snötulpan X. Snöboll 2. Snödroppe

Skicka ditt svar till: Personligt Norra Skåne 281 81 Hässleholm Senast den 21 januari vill vi ha ditt svar. Tävlingen är öppen för alla åldrar. Lycka till!

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.