Agnes först ut i Malmö

Kultur och Nöje Hela startfältet för deltävlingen i Malmö: 1.
Publicerad 15 januari 2009 • Uppdaterad 13 december 2021
Agnes Carlsson. Foto: Fredrik Persson/Scanpix
Agnes Carlsson. Foto: Fredrik Persson/Scanpix

Hela startfältet för deltävlingen i Malmö: 1. Agnes - Love love love 2. Star Pilots - Higher 3. Susanne Alfvengren - Du är älskad där du går 4. Anna Sahlene & Maria Haukaas Storeng - Killing me tenderly 5. Thorleif - Sweet Kissin’ In The Moonlight 6. Sarah Dawn Finer - Moving on 7. Next 3 - Esta noce 8. Malena Ernman - La Voix

Maria ZandihnSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.