”Gossip girl” får nytt liv

Kultur och Nöje Istället för jetsetliv i New York handlar den nya serien om Lilys vilda tonårsliv i Los Angeles på 80-talet.
Publicerad 15 januari 2009 • Uppdaterad 15 december 2021
Kelly Rutherfords rollkaraktär Lilly van der Woodsen får en egen serie. Foto: Scanpix
Kelly Rutherfords rollkaraktär Lilly van der Woodsen får en egen serie. Foto: Scanpix

Istället för jetsetliv i New York handlar den nya serien om Lilys vilda tonårsliv i Los Angeles på 80-talet. Ett smakprov på den nya serien kommer man att kunna se i form av tillbakablickar i ett "Gossip girl"-avsnitt som sänds i USA den 11 maj.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.