Kommunen svarar JO

Nyheter Mannen hävdade att allmänheten borde fått längre tid på sig att yttra sig över den nya detaljplanen, något som kommunen avslog.
Publicerad 15 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Mannen hävdade att allmänheten borde fått längre tid på sig att yttra sig över den nya detaljplanen, något som kommunen avslog. Åhusbon lämnade också in ett överklagande till kommunen som han påstår att han inte fått något besked om. I JO-anmälan uppger han att två skrivelser inte besvarats av kommunen. I sitt svar till JO skriver nu kommunen att skrivelserna besvarats av tillförordnade miljö- och byggchefen Camilla Norrman. Kommunen bifogar dessa svar.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.