Kommunens växel stängs och byts ut

Nyheter Anledning till stängningen är att den nuvarande växeln har blivit för omodern och en uppdatering blir alltför dyr.
Publicerad 15 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Anledning till stängningen är att den nuvarande växeln har blivit för omodern och en uppdatering blir alltför dyr. Därför byts växeln mot en ny modern som är kompatibel med den senaste tekniken. Bytet görs under helgen och kommunens förhoppning är att allt ska fungera som vanligt igen från och med måndag 07.30. Samtliga anknytningar behåller sina nummer som tidigare.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.