Ungdomar erkänner Bromöllabränder

Nyheter I går kväll hämtades tre pojkar, 18, 17 och 16 år gamla, till förhör hos polisen, skriver Kristianstadsbladet på nätet.
Publicerad 15 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

I går kväll hämtades tre pojkar, 18, 17 och 16 år gamla, till förhör hos polisen, skriver Kristianstadsbladet på nätet. Samtliga erkände sig skyldiga till branden i ödehuset. Sedan berättade 18-åringen och 17-åringen att de varit med och anlagt branden vid Ivetofta kyrka. Bränderna rubriceras som skadegörelse och de tre har försatts på fri fot.

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.