Annons

Bilförare kan slippa böter efter polismiss

Hässleholm Nu tar polis och åklagare på sig missen och vill att Hässleholms tingsrätt undanröjer \"straffet\".
Hässleholm • Publicerad 16 januari 2009 • Uppdaterad 29 november 2021

Nu tar polis och åklagare på sig missen och vill att Hässleholms tingsrätt undanröjer "straffet". – Eftersom föreläggandet inte överensstämmer med gällande lag bör boten inte godkännas, menar kammaråklagare Christer Almfeldt. Det korrekta bötesbeloppet skulle enligt Almfeldt ha varit 2 500 kronor.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons