Släp upptar allmän parkering

Nyheter Enligt brevet ska parkeringsplatserna ha varit upptagna av släpvagnar en längre tid.
Publicerad 16 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Enligt brevet ska parkeringsplatserna ha varit upptagna av släpvagnar en längre tid. – Parkeringsplatserna intill kundvagnsskjulet är allmänna parkeringar, säger Christer Vigren, teknisk chef. Kommunen har betalt för parkeringarna och mackägarna vet om att det inte får parkera sina bilar och släp där. Ett ägarskifte har ägt rum på macken, men även den nye ägaren har fått vetskap om vad som gäller.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.