Extra café öppnat för Pompeji

Hässleholm Det finns nu möjlighet till servering även i Pompeji-butiken på Frykholmsgatan, utanför själva kulturhuset.
Hässleholm • Publicerad 17 januari 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Det finns nu möjlighet till servering även i Pompeji-butiken på Frykholmsgatan, utanför själva kulturhuset. –Tillströmningen av gäster har varit så stor, att vi måste göra någonting åt detta, berättar personal från Nyfiket. Vi har aldrig varit med om något liknande förut. –Eftersom det är ganska kallt utomhus, vill folk komma in och värma sig.

Bertil Nilsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.