HIF föll mot Öresund/Malmhaug

Sport Det stod 0–3 efter 20 spelade minuter och inför mittperioden gick hemmalaget ner på två femmor.
Sport • Publicerad 17 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Det stod 0–3 efter 20 spelade minuter och inför mittperioden gick hemmalaget ner på två femmor. Då blev HIF-spelet betydligt bättre. HIF reducerade och fick chansen att även göra 2–3 i power play. – Det var ett riktigt bra power play och vi skapade mycket. Men vi hade lite stolpe ut och istället kontrade dom in 1–4, konstaterar Larsson. HIF gjorde visserligen 2–4 i mittperioden, men tidigt i tredje perioden ökade gästerna på till 2–5 och därmed var saken i praktiken klar. – Vi möter ett bra lag, men vi hade en del otur och siffrorna blev lite för stora, menar Larsson. Backarna Hanna Engqvist och Marias Svensson samt centrarna Matilda Larsson och Saralie Lindqvist var topparna i HIF. Hemmalagets fullträffar svarade Maria Svensson och Emma Roshagen för.

Peter PaulssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.