Olyckslördag i Kronoberg

Markaryd Olyckan skedde i korsningen Värnamovägen-Grönkullavägen, och förarna i de båda bilarna, två män, avled vid kollisionen.
Publicerad 18 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Olyckan skedde i korsningen Värnamovägen-Grönkullavägen, och förarna i de båda bilarna, två män, avled vid kollisionen. Ytterligare två personer skadades På lördagen meddelade lasarettet i Växjö att en av passagerarna vid olyckan, en man, är allvarligt skadad och att en kvinna inte är livshotande skadad. Vad som orsakat olyckan var på söndagsmiddagen ännu inte känd. En person fick föras till lasarett efter en singelolycka i lördags eftermiddag på väg 23 vid Mästreda norr om Växjö. En person fick föras till sjukhus på lördagen efter en singelolycka på riksväg 23 i höjd med Lenhovda. Vid 15-tiden inträffade en trafikolycka på Fabriksgatan i Ljungby. Två personbilar kolliderade, ingen person rapporteras vara allvarligt skadad.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.