Bilstereo och navigator stals

Nyheter På Allégatan stod en personbil där en ruta på höger sida krossats för att komma in i bilen.
Publicerad 19 januari 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

På Allégatan stod en personbil där en ruta på höger sida krossats för att komma in i bilen. Även på framdörren har åverkan gjorts men tändningslåset var lämnat orört. Bilen hade dock rullats en bit framåt. På Järnvägsgatan stod en lätt lastbil på vilken en ruta också krossades. Väl inne stal tjuven förutom bilstereo även en navigator, verktyg samt en säkerhetsyxa.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.