Annons

Bryter mot kommunallagen

Nyheter – Några särskilda skäl anges inte i beslutet som motiverar denna positiva särbehandling av en viss specifik kommunmedlem, konstaterar den kristianstdadsbo som har överklagat beslutet.
Publicerad 19 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

– Några särskilda skäl anges inte i beslutet som motiverar denna positiva särbehandling av en viss specifik kommunmedlem, konstaterar den kristianstdadsbo som har överklagat beslutet. Mannen hävdar att fullmäktiges beslut bryter mot kommunallagen.

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons