GC-vägar ska rustas upp

Nyheter Och jodå, visst lovar C4 Teknik att hjälpa till med grusningen av gång- och cykelvägarna på Helgedal.
Publicerad 19 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Och jodå, visst lovar C4 Teknik att hjälpa till med grusningen av gång- och cykelvägarna på Helgedal. – Förvaltningen har uppmärksammat problemet med vattensamlingar på gångvägarna på Helgedal, och börjat avhjälpa de värst drabbade partierna genom påläggning av krossmaterial. – Under kommande budgetår kommer vi att fortsätta påbörjade grusningsinsatser, skriver C4 Teknik i sitt svar.

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.