Inbrott igen på Tyrs Radio&TV

Hässleholm – Tjuvarna fick med fem teveapparater till ett värde av cirka 25 000 kronor plus några billigare mobiltelefoner, berättar Anders Ekström som senast hade inbrott i mars 2008.
Hässleholm • Publicerad 19 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

– Tjuvarna fick med fem teveapparater till ett värde av cirka 25 000 kronor plus några billigare mobiltelefoner, berättar Anders Ekström som senast hade inbrott i mars 2008. Tjuvarna tog sig den här gången in i butiken genom att med rejält våld forcera två dörrar i källaren. – De har ställt till stor skada och förstört mycket för att ta sig in. I butiken var det däremot inte mycket förstört, de hade till och med använt nyckel för att öppna skåpet till mobiltelefonerna, berättar Anders Ekström som varit i branschen sedan 1964 och drivit egen rörelse i över 30 år. Han har haft många inbrott genom åren. – Det är tufft men samtidigt inte mycket att göra åt. Jag har lärt mig av alla inbrott att inte ha ett stort lager hemma, förklarar Anders Ekström.

Carl-Johan BaulerSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.