Jonas Jacobsson årets idrottare med funktionshinder

Sport - Det är oerhört hedrande.
Sport • Publicerad 19 januari 2009 • Uppdaterad 15 december 2021
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix

- Det är oerhört hedrande. Jag måste tacka alla som hjälpt mig under alla år och även i år. Egentligen skulle jag vilja dela upp det här (priset) på alla som var med i truppen under Paralympics och en extra stor del vill jag ge till Anders Olsson, som gjorde fantastiska spel. Jacobsson tog tre guld i Peking och har även fått Svenska Dagbladets bragdmedalj. Nominerade var även Johan Andersson (rullstolstennis), Anders Olsson (simning) och Stefan Olsson och Peter Wikström (rullstolstennis).

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.