Bygg rondell i Bjärnum

Opinion Instämmer med I.
Opinion • Publicerad 20 januari 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Instämmer med I. Lindberg! Läste den bästa insändaren på länge och måste bara skriva och säga att jag instämmer till 100 procent. Alla Bjärnumsbor som jag har pratat med vill också ha en rondell Verumsvägen–väg 117. Hur många gånger står man inte med bilen och har handlat på Olof Nils och väntar och väntar på att få kunna köra ut på väg 117. Många som ska norrut blir så glada när de äntligen får en lucka mellan bilarna att de gasar på svänger vänster och glömmer övergångsstället. Nej, när de nu äntligen gör något åt korsningen så är väl två miljoner extra inget att snåla in på för att få lite flyt i trafiken? Mindre utsläpp från stillastående bilar och nöjdare Bjärnumsbor.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.