Lukas Karlsson hoppas fortfarande

Sport Landslagets läkare Ulf Sigurdsson väntar fortfarande på de röntgenbilder som ska ligga till grund för beslutet om en av landslagets spelmotorer kan vara med när mellanrundan börjar i Zagreb på lördag.
Sport • Publicerad 20 januari 2009 • Uppdaterad 14 december 2021
att rehabträningen ska ge effekt. Axelskadan från Koreamatchen finns kvar
att rehabträningen ska ge effekt. Axelskadan från Koreamatchen finns kvar

Landslagets läkare Ulf Sigurdsson väntar fortfarande på de röntgenbilder som ska ligga till grund för beslutet om en av landslagets spelmotorer kan vara med när mellanrundan börjar i Zagreb på lördag. - Vi tar ett beslut senast på fredag. Jag har pratat med axelspecialister i Sverige och Lukas är lite exceptionell i och med att han drabbats av liknande skador tidigare. Därför är han väldigt bra tränad och har en stark muskulatur i axeln, säger Sigurdsson. Efter att skadan inträffade under matchen mot Sydkorea har Lukas Karlsson ägnat sig åt rehabträning. Han har inte gett upp hoppet. - Det som är jobbigt är att jag har mer hopp om att kunna spela än de som kan det här ordentligt. Självklart hoppas jag in i det sista, säger han.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.