Olycksbilist åtalas för narkotikabrott

Hässleholm Olyckan inträffade tidigt på morgonen den 7 oktober förra året på riksväg 21 mellan trafikplatserna Läreda och Vankiva.
Hässleholm • Publicerad 20 januari 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Olyckan inträffade tidigt på morgonen den 7 oktober förra året på riksväg 21 mellan trafikplatserna Läreda och Vankiva. När polis och räddningspersonal anlände till platsen kom den 25-årige mannen gående vid vägkanten. Han var blodig i ansiktet och hade en rejäl bula i pannan, men han kunde inte svara på vad som hänt och visste inte var han var. I ambulansen på väg in till sjukhuset blev mannen allt sämre och läkare kunde snabbt konstatera att han ådragit sig allvarliga skallskador. Dessutom, visade det sig, hade 25-åringen rester av narkotika i blodet. 25-åringen själv hävdar att de enda tabletterna han tagit är ångestdämpande medicin som läkaren skrivit ut till honom. Bilen som han färdades i blev totaldemolerad efter att ha voltat ner för en slänt.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.