Aronsson återvänder till Hörja

Sport –Vi är verligen glada att Fredrik kommer tillbaka och spelar med oss, säger Niklas Nilsson, ordförande i division 6-klubben Hörja.
Sport • Publicerad 21 januari 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

–Vi är verligen glada att Fredrik kommer tillbaka och spelar med oss, säger Niklas Nilsson, ordförande i division 6-klubben Hörja. – Nu när Fredrik bestämde sig för att trappa ner på fotbollen och satsa på jobbet var spel i Hörja det enda alternativitet för honom. Däremot ser det mörkare ut för Hörja på tränarfronten. Efter det att Paul Szabo slutade i höstas har klubben inte lyckats att knyta till sig någon ny. – Men vi jobbar hårt på att lösa även det, säger Niklas Nilsson.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.